AJANKOHTAISTA LAPSITYÖSSÄ

LAPSI- JA PERHETYÖ

Seurakunnan lapsi- ja perhetyössä keskeisimpänä työmuotona on päiväkerho ja perhekerho. Päiväkerhoista vastaa lastenohjaaja Kati Koskivainio, p. 044 744 3220 ja perhekerhoista diakoni Tiina Orre, p. 044 474 3413.

Tiina-diakoni tekee syksystä 2018 lähtien pääsääntöisesti perhe- ja kasvatustyötä Kosken Tl ja Marttilan seurakunnissa. Työalaan kuuluvat perhekerhon lisäksi varhaisnuorten kerhot, rippikoulu ja isoskoulutus, sekä perheiden hyvinvointiin liittyvät asiat.

Päiväkerho

Seurakunnan kerhossa harjoittelemme toimimaan ryhmässä ja yhdessä opettelemme elämää Taivaan Isän kämmenellä. Leikimme, laulamme, askartelemme ja ihmettelemme toinen toisiamme ja elämää. Kerhossa pyrimme välittämään lapsille turvallisen kuvan Jumalasta. Yhdessä tutustumme Raamatun kertomuksiin ja kirkkovuoden juhliin.

Lapset tarvitsevat kerhokauden ajaksi itselleen vihon, jonka sivuille liimaamme kerhomerkin. Vihon väliin laitamme myös tiedotteita kotiin esim. retkistä, perhekirkoista ym. tapahtumista. Kannattaa siis kurkata vihkoa kerhon jälkeen. Mikäli lapsi ei pääse tulemaan kerhoon, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta Katille.

Tervetuloa kerhoon,
Kati

2722015_115044_0.png

PERHEKERHO

Tervetuloa vanhemmat tai isovanhemmat lasten kanssa seurakuntatalolle perhekerhoon (0-5-vuotiaat lapset) maanantaisin klo 10-11.30! Perhekerhon syyskausi aloitetaan 10.9.

Ohjelmassa hartaushetki, kädentaitojen opettelua, jumppaa, laululeikkejä ja mukavaa yhdessäoloa perheiden ja isovanhempien kanssa. Kerhoon mukaan sisätossut ja vauvoille omat eväät.  Kahvi-, tee- ja puurotarjoilu (vapaaehtoinen kahviraha).