DIAKONIATYÖ

AJANKOHTAISTA DIAKONIATYÖSSÄ

LAHJA LAPSELLE

Nyt on lahjakuusi jo aivan tyhjä, ja ensimmäiset paketit tuotu odottamaan toimitusta oikeisiin osoitteisiin. SUURI KIITOS kaikille teille lämminsydämisille vapaaehtoisille, jotka halusitte saada hymyn vähävaraisten perheiden lasten kasvoille! Pienelläkin avulla on suuri merkitys. 2764.png

Kuusesta napatut lahjatoiveet toimitetaan perille jouluviikolla, joten tuothan omasi meille viimeistään ma 18.12. Hanki ja paketoi kauniisti n. 10-25 euron hintainen lahja, joka on uutta, lapsen ikään sopivaa tavaraa (ei syötävää). Lisää lahjan päälle lappu, josta käy ilmi lahjansaajan sukupuoli ja ikä sekä pieni selvitys lahjan sisällöstä. Lahjan voit palauttaa kirkkoherranvirastoon. Keräyksen järjestävät Kosken Tl seurakunta ja Kosken Tl kunnan sosiaalitoimi.

Ellet nyt ehtinyt osallistua lahjapuukeräykseen, voit vielä halutessasi auttaa vähävaraisia perheitä. Tiina-diakoni ottaa vastaan esim. lahjakortteja ja toimittaa ne perille apua tarvitseville.5122017_121031_0.png

JOULUAVUSTUKSET

Jouluavustusten haku on päättynyt. Avustuksen myöntämisestä ilmoitetaan hakijoille torstaina 7.12. Lisätietoja jouluavustusten myöntämisestä saat Tiina-diakonilta, 044 474 3413, tiina.kivineva(a)evl.fi.

TARPEETTOMAT TAVARAT DIAKONIATYÖLLE

Jos kaapistasi löytyy jostain syystä kutistuneita tai suurentuneita, mutta hyväkuntoisia vaatteita, petivaatteita tai vaikka imuri, niin diakoniatyö löytää niille tarvitsijat. Tiinan vastaanottoaikoina voit tuoda diakoniatoimistoon puhtaita, käyttökelpoisia ja ehjiä vaatteita sekä sinulle tarpeetonta mutta vielä toimivaa tavaraa.

DIAKONIN JUTTUSILLE

Diakonin päivystys tiistaisin diakoniatoimistossa klo 12-14.
Diakoni Tiina Kivineva, p. 044 474 3413, tiina.kivineva(a)evl.fi

TOIMINTAA ELÄKELÄISILLE SYYSKAUDELLA

Virsipiiri palvelukeskuksessa parittomien viikkojen tiistaina kello 10-10.45.

Tutun tupa Pappilantien kerhohuoneistossa keskiviikkoisin klo 9, tervetuloa!

Jos elämässäsi on pieniä tai suuria murheita, toivot kotikäyntiä tai tiedät jonkun sen tarpeessa olevan, ota rohkeasti yhteyttä, niin yritetään ratkoa asiat yhdessä!

e1006.jpg