AJANKOHTAISTA SEURAKUNNASSA

Majataloilta 19.10.2017 kuvana.jpg

Rilla Rotta ja Mestari Vahti0.jpg

Rilla Kirkonrotta ja Mestari Vahti kiittävät kaikkia kirkkoseikkailuun osallistuneita kymppisynttäriläisiä! Olette arvokkaita aarteita!

KIRKKOVALTUUSTO KOKOONTUU

Kirkkovaltuuston seuraava kokous on keskiviikkona 18.10. klo 18 seurakuntatalolla. Asialistalla on tällä kertaa mm. kirkollisveroprosentti vuodelle 2018 sekä seurakunnan palveluhinnasto. Valtuuston kokoukset ovat julkisia, joten seurakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan päätöksentekoa.

KOSKEN TL SEURAKUNNAN JA MARTTILAN SEURAKUNNAN YHDISTYMISNEUVOTTELUT KÄYNTIIN

Kosken Tl ja Marttilan seurakuntien luottamushenkilöt eli kirkkovaltuustojen ja kirkkoneuvostojen jäsenet sekä näiden seurakuntien työntekijät olivat koolla Koskella torstaina 7.9. Kokoontuminen käynnisti näiden seurakuntien väliset yhdistymisneuvottelut, joiden tavoitteena on, että seurakunnat yhdistyvät yhdeksi seurakunnaksi 1.1.2019 lukien.

Yhdistymistä valmistelemaan on nimetty ohjausryhmä, jossa on edustajat molemmista seurakunnista. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt Raision seurakunnan kirkkoherra Pertti Ruotsalon. Neuvotteluissa on tarkoitus edetä niin, että tarvittavat päätökset tehdään molempien seurakuntien kirkkovaltuustoissa huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Seurakuntien työntekijöiden kanssa tulevaa yhteistyötä ovat rakentamassa niinikään tuomiokapitulin nimeäminä Sastamalan kirkkoherra Ari Paavilainen ja Palvelevan Puhelimen toiminnanjohtaja Päivi Mäntylä.

Lisätietoja antaa ohjausryhmän puheenjohtaja Pertti Ruotsalo, pertti.ruotsalo@evl.fi, 040 502 0077.