AJANKOHTAISTA SEURAKUNNASSA

1582017_105035_0.jpgKuorojen syyskausi alkamassa

Kesätauon jälkeen pääsee taas laulamaan kuorossa seurakuntatalolla kanttori Hannu Ilolan johdolla keskiviikkoisin 23.8. alkaen. Eläkekuoron harjoitukset ovat klo 16.15 ja Kirkkokuoron klo 18.30. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Keskiviikkoisin Jennyntuvalle

Kesäkeskiviikkoisin klo 9-12 seurakunnan pirteät vapaaehtoiset pitävät kirpputori Jennyntupaa avoinna. Tarjolla on vaatteita, kenkiä, kirjoja, leluja, uusia kudottuja mattoja ja poppanaliinoja, astioita, kodin tarvikkeita, melkein mitä vain. Ostostenteon lomassa voi juoda pullakahvit tai ostaa arpoja, joista jokainen voittaa! Myyntituotto käytetään lähetystyön hyväksi. Jennyntupa sijaitsee aivan torin kupeessa, seurakuntatalon parkkipaikan vieressä. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä!

20170628.jpg