Siunattua joulua ja onnellista uutta vuotta!

Enkelikoriste.jpg

JOULUNAJAN TAPAHTUMIA KOSKEN TL SEURAKUNNASSA

Pe 21.12.
klo 19 Lauluyhtye Valon joulukonsertti ”Valon joulu” kirkossa. Kuoroa johtaa Hannu Ilola. Ohjelma 10 €.

La 22.12.
klo 17 Joulurauhan julistus metsäneläimille erämajalla, Ruonantie 176. Hietalahti.

Su 23.12.
klo 10 Kauneimmat joululaulut –messu Marttilan kirkossa. Ei jumalanpalvelusta Koskella.

Ma 24.12.
klo 15 Jouluaaton hartaus kirkossa. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.
klo 23 Jouluyön musiikkihartaus kirkossa, Kirkkokuoro.

Ti 25.12.
klo 8 Jouluaamun sanajumalanpalvelus kirkossa. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.

Ke 26.12.
klo 18 Kauneimmat joululaulut –messu seurakuntatalolla. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.

Su 30.12.
klo 10 Messu kirkossa. Hietalahti, Ilola. Kirkkokahvit ja Hannun lähtöjuhla seurakuntatalolla.

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA

Ti 1.1.2019
klo 10 Martinkosken seurakunnan piispanmessu Marttilan kirkossa. Piispa Kaarlo Kalliala, Tapio Hietalahti, Janne Nurmi, Aija Haapalainen, Karoliina Aaltonen, Kirkkokuoro. Työntekijöiden siunaaminen työhön. Soppatarjoilu messun jälkeen.

Su 6.1.
Kauneimmat joululaulut -messu kirkossa klo 10 Marttilassa ja klo 13 Koskella. Nurmi, Aaltonen.

*********
KIRKKOHERRANVIRASTON AUKIOLOT

Virasto on avoinna joulunaikaan seuraavasti:

ti 25.12. suljettu
to 27.12. avoinna klo 13-16
ti 1.1. suljettu
to 3.1. avoinna klo 12-16

**********

MARTINKOSKEN SEURAKUNNAN ENSIMMÄINEN KIRKKOVALTUUSTO ON VALITTU

Martinkoskelaiset ovat antaneet äänensä ja laatuaan ensimmäinen kirkkovaltuusto tulevaan seurakuntaan on valittu. Ääniä annettiin kaikkiaan 808 (Koskella 466 ja Marttilassa 342), joista ennakkoääniä oli 420 (Koskella 206 ja Marttilassa 214) ja varsinaisen vaalipäivän ääniä 388 (Koskella 260 ja Marttilassa 128). Kokonaisäänestysprosentti oli 27 (Kosken Tl äänestysalueen prosentti 27,8 ja Marttilan 25,9). Nuorimmat äänestäjät, 16- ja 17-vuotiaat äänestivät ilahduttavan reippaasti: heidän äänestysprosenttinsa oli 18,9.

Kirkkovaltuustoon tuli valituiksi ehdokkaita vain kahdelta listalta: Perus Suomalaisten ehdokaslistalta valituksi ei tullut yksikään ehdokas. Tämä tarkoittaa sitä, että kirkkovaltuustolla on käytössään vain yksi varajäsen Meidän Seurakunta -ehdokaslistalta. Kolme eniten ääniä saanutta ehdokasta olivat Outi Hacklin (116 ääntä), Kalle Mikkola (89 ääntä) ja Maarit Kraappa (68 ääntä). Uusia valtuutettuja on viisi: Pirjo Laine, Raimo Nurminen, Anssi Leppänen, Sampsa Mäkinen ja Eija Elmgren. Kaikkien valittujen keski-ikä on 54 vuotta. Kosken Tl kirkonkylältä tuli valituksi kahdeksan ehdokasta ja Marttilan kirkonkylältä seitsemän.

Kiitos kaikille äänestäjille aktiivisuudesta!