Ajankohtaista seurakunnassa

Keskiviikkoisin Jennyntuvalle

Kesäkeskiviikkoisin klo 9-12 seurakunnan pirteät vapaaehtoiset pitävät kirpputori Jennyntupaa avoinna. Jennyntupa sijaitsee aivan torin kupeessa

Vapaa-aikatoimen ja seurakunnan yhteiset leirit Liparilla

Leirien teemana on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Yhdessä - Together. Majoittuminen teltoissa, lainatelttoja voi kysyä. Leiriläiset saavat tänä vuonna itse vaikuttaa leirin ohjelmaan! Tarjolla on perinteisen leirihärdellin lisäksi mm. taidetta, sirkusta, teatteria, seikkailua, tanssia, käden taitoja, vesiurheilua...

Ilmoittautuminen vapaa-aikatoimistoon pe 7.7. mennessä, p. (02) 4844 1135 tai 044 744 1135 tai sähköpostilla paivi.peuranto@koski.fi. Kerro ilmoittautuessasi leirille osallistuvan lapsen nimi, ikä sekä osoite, mihin leirikirjeet ja -kyselyt postitetaan.

Leiri 10 - 14-vuotiaille ti - pe 25. - 28.7. Leirimaksu 25 € (ulkopaikkakuntalaisilta 50 €).
Leiri 7 - 10-vuotiaille ma - ke 31.7. - 2.8. Leirimaksu 20 € (ulkopaikkakuntalaisilta 40 €).

Diakonin vastaanotolla kesätauko

Kesälomien vuoksi diakonin seuraava vastaanotto on vasta tiistaina 1.8. klo 12-14. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, p. 044 474 3414, koskentl.seurakunta@evl.fi.
Virasto on avoinna ti klo 9-14 ja to klo 9-12.

Tapio Hietalahdesta uusi kirkkoherra

Kirkovaltuusto on kokouksessaan 1.6. äänestänyt Kosken Tl seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi Noormarkun seurakunnan kappalaisen Tapio Hietalahden. Vaali oli tiukkaakin tiukempi, sillä Salon seurakunnan Kuusjoen alueen aluekappalainen Marika Huhtasalo tuli vaalissa toiseksi vain yhden äänen erolla. Uusi kirkkoherra aloittaa virassaan 1.9., jolloin seurakuntaa nyt luotsaavan vt. kirkkoherra Outi Niiniahon virkamääräys päättyy.