JUMALANPALVELUKSET

Su 23.12.
klo 10 Kauneimmat joululaulut -messu Marttilan kirkossa. Hietalahti, Ilola. Ei jumalanpalvelusta Koskella.

Ma 24.12.
klo 15 Jouluaaton hartaus kirkossa. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.
klo 23 Jouluyön musiikkihartaus kirkossa, Kirkkokuoro.

Ti 25.12.
klo 8 Jouluaamun sanajumalanpalvelus kirkossa. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.

Ke 26.12.
klo 18 Kauneimmat joululaulut –messu seurakuntatalolla. Hietalahti, Ilola, Maria Wallin, kitara.

Su 30.12.
klo 10 Messu kirkossa. Hietalahti, Ilola. Kirkkokahvit ja Hannun lähtöjuhla seurakuntatalolla.

MARTINKOSKEN SEURAKUNTA

Ti 1.1.2019
klo 10 Martinkosken seurakunnan piispanmessu Marttilan kirkossa. Piispa Kaarlo Kalliala, Tapio Hietalahti, Janne Nurmi, Aija Haapalainen, Karoliina Aaltonen, Kirkkokuoro. Työntekijöiden siunaaminen työhön. Soppatarjoilu messun jälkeen.

Su 6.1.
Kauneimmat joululaulut -messu kirkossa klo 10 Marttilassa ja klo 13 Koskella. Nurmi, Aaltonen.