AJANKOHTAISTA LÄHETYSTYÖSSÄ

JOULUMYYJÄISET

Lähetystyön perinteiset joulumyyjäiset käynnistyvät sunnuntaina 17.12. klo 16 seurakuntatalolla. Välillä klo 18 käydään laulamassa Kauneimmat joululaulut kirkossa, mutta myyjäiset jatkuvat vielä laulujen jälkeenkin. Myynnissä on kauniita ja taidokkaita käsitöitä, herkullisia leivonnaisia ja paljon muuta. Myyjäisten tuotto käytetään lähetystyön hyväksi. Tervetuloa jouluiseen tunnelmaan!

Kirkkoherranviraston eteisessä on jo näin värikäs myyntipöytä, jonka Jennyntuvan puuharouvat ovat koonneet: tarjolla on kynttiläasetelmia, joulukoristeita, jouluisia kirjoja ja glögilaseja kauniisti pakattuina. Maksaa voit lippaaseen tuntosi mukaan. Tämänkin pöydän tuotto annetaan lähetystyölle.

Lähetyksen myyntipöytä.jpg

Lähetystyö

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28: 18 - 20)

e0752.jpg
Kaste-ja lähetyskäskyn perusteella erottamaton osa seurakuntien työtä on lähetystyö. Kosken Tl seurakunnalla on kolme nimikkolähetystyökohdetta:

- SLEY:n kautta olemme tukemassa työtä Keniassa,
- Suomen Lähetysseuran ja Pipliaseuran kautta tuemme työtä Etiopiassa.
- Tuemme myös ystävyysseurakunnassamme Kolppanassa Inkerinmaalla tehtävää työtä.

2722015_113846_0.png