AJANKOHTAISTA LAPSITYÖSSÄ

Vapaa-aikatoimen ja seurakunnan yhteiset leirit Liparilla

Leirien teemana on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Yhdessä - Together. Majoittuminen teltoissa, lainatelttoja voi kysyä. Leiriläiset saavat tänä vuonna itse vaikuttaa leirin ohjelmaan! Tarjolla on perinteisen leirihärdellin lisäksi mm. taidetta, sirkusta, teatteria, seikkailua, tanssia, käden taitoja, vesiurheilua...

Ilmoittautuminen vapaa-aikatoimistoon pe 7.7. mennessä, p. (02) 4844 1135 tai 044 744 1135 tai sähköpostilla paivi.peuranto@koski.fi. Kerro ilmoittautuessasi leirille osallistuvan lapsen nimi, ikä sekä osoite, mihin leirikirjeet ja -kyselyt postitetaan.

Leiri 10 - 14-vuotiaille ti - pe 25. - 28.7. Leirimaksu 25 € (ulkopaikkakuntalaisilta 50 €).
Leiri 7 - 10-vuotiaille ma - ke 31.7. - 2.8. Leirimaksu 20 € (ulkopaikkakuntalaisilta 40 €).

Terveisiä Kyröstä Mustikkatassun eläinpihasta!

Perhekerho teki kevätretken Putte-possua, kukkoa ja monia muita eläinpihan eläimiä katsomaan.
Myös tilan vanha Massikka-traktori oli suosittu!
Kiitos kaikille retkeläisille ja Mustikkatassun väelle mukavasta retkipäivästä!

LAPSI- JA PERHETYÖ

Seurakunnan lapsi- ja perhetyössä keskeisimpänä työmuotona on päiväkerho ja perhekerho. Päiväkerhoista vastaa seurakuntatyöntekijä Laila Virrasoja, p. 044 474 3415 ja perhekerhoista diakoni Päivi Rönnblad, p. 044 474 3413.

Seurakunnan päiväkerho Seurakunnan kerhossa harjoittelemme toimimaan ryhmässä ja yhdessä opettelemme elämää Taivaan Isän kämmenellä. Leikimme, laulamme, askartelemme ja ihmettelemme toinen toisiamme ja elämää. Kerhossa pyrimme välittämään lapsille turvallisen kuvan Jumalasta. Yhdessä tutustumme Raamatun kertomuksiin ja kirkkovuoden juhliin.

Lapset tarvitsevat kerhokauden ajaksi itselleen vihon, jonka sivuille liimaamme kerhomerkin. Vihon väliin laitamme myös tiedotteita kotiin esim. retkistä, perhekirkoista ym. tapahtumista. Kannattaa siis kurkata vihkoa kerhon jälkeen. Mikäli lapsi ei pääse tulemaan kerhoon, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta Lailalle.

Tervetuloa kerhoon,
Laila

2722015_115044_0.png
Perhekerho

Tervetuloa vanhemmat tai isovanhemmat lasten kanssa seurakuntatalolle perhekerhoon
(0-5-vuotiaat lapset) maanantaisin klo 10-11.30!

Ohjelmassa hartaushetki, kädentaitojen opettelua, jumppaa, laululeikkejä ja mukavaa yhdessäoloa perheiden ja isovanhempien kanssa. Kerhoon mukaan sisätossut ja vauvoille omat eväät.  Kahvi-, tee- ja puurotarjoilu (vapaaehtoinen kahviraha).