IMG_8523.jpg

Terveisiä Kyröstä Mustikkatassun eläinpihasta!

Perhekerho teki kevätretken Putte-possua, kukkoa ja monia muita eläinpihan eläimiä katsomaan.
Myös tilan vanha Massikka-traktori oli suosittu!
Kiitos kaikille retkeläisille ja Mustikkatassun väelle mukavasta retkipäivästä!

IMG_8534.jpg
 
LAPSI- JA PERHETYÖ

Seurakunnan lapsi- ja perhetyössä keskeisimpänä työmuotona on päiväkerho ja perhekerho. Päiväkerhoista vastaa seurakuntatyöntekijä Laila Virrasoja, p. 044 474 3415 ja perhekerhoista diakoni Päivi Rönnblad, p. 044 474 3413.


Seurakunnan päiväkerho Seurakunnan kerhossa harjoittelemme toimimaan ryhmässä ja yhdessä opettelemme elämää Taivaan Isän kämmenellä. Leikimme, laulamme, askartelemme ja ihmettelemme toinen toisiamme ja elämää. Kerhossa pyrimme välittämään lapsille turvallisen kuvan Jumalasta. Yhdessä tutustumme Raamatun kertomuksiin ja kirkkovuoden juhliin.

Lapset tarvitsevat kerhokauden ajaksi itselleen vihon, jonka sivuille liimaamme kerhomerkin. Vihon väliin laitamme myös tiedotteita kotiin esim. retkistä, perhekirkoista ym. tapahtumista. Kannattaa siis kurkata vihkoa kerhon jälkeen. Mikäli lapsi ei pääse tulemaan kerhoon, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta Lailalle.


Tervetuloa kerhoon,
Laila

2722015_115044_0.png
Perhekerho

Tervetuloa vanhemmat tai isovanhemmat lasten kanssa seurakuntatalolle perhekerhoon
(0-5-vuotiaat lapset) maanantaisin klo 10-11.30!


Ohjelmassa hartaushetki, kädentaitojen opettelua, jumppaa, laululeikkejä ja mukavaa yhdessäoloa perheiden ja isovanhempien kanssa. Kerhoon mukaan sisätossut ja vauvoille omat eväät.  Kahvi-, tee- ja puurotarjoilu (vapaaehtoinen kahviraha).